Ние творимОт две години ни има - тук сме, близо до вас - учим, работим, творим, играем, заедно сме- учителите и учениците от школа „Християнски ценности и традиции” към Общински детски комплекс - град Варна. Началото беше трудно, но по Божия промисъл и с изключителната подкрепа на директора на комплекса, г-жа Монка Николова, делото се увенча с успех. Затова се радваме, че все повече деца могат да опознаят, а впоследствие и да живеят с родната православна вяра, която от нещо непознато и чуждо се превръща в близко и родно. В нашата школа се учим да общуваме, да уважаваме себе си и другите, да почитаме родителите си и възрастните, да сме толерантни и благодарни на учителите си. Взаимно да си помагаме, да научим какво е милосърдие и да отворим сърцата си за различните от нас. Да се трудим и да се обичаме. Да вярваме и да прощаваме.

Занятията си провеждаме предимно в класните стаи в повечето варненски училища, но много пъти се събираме и в храм, в музей, на открито. Ако си на възраст между 7-19 г. и искаш да имаш приятели в Христа-заповядай при нас!

За връзки:
сайт: www.odk-varna.com
интернет поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
телефон: 612107

         

† Варненски и Великопреславски митрополит Йоан

 

Нагоре